Agenda

 Agenda 2022 - 2023


Past 30/05/2022

Masterclass How to cut and prepare in the restaurant



Past 20/06/2022   

Jamón y Jerez



22/08/2022   

Walk trough the Vineyard Champagne



12/09/2022

'Caviar and Tinder' Swipe to the perfect match!

Demo and tasting Cigars by Dominique Gyselinck



12/12/2022

Beer & Cheese



 06/02/2023

The perfect glass for the best wine



10/10/2022

Semi-final 'First Barista of Belgium'



17/10/2022   

Semi-final 'First Maître d'hotel of Belgium'

'ISPC Sligro Antwerp'



6/03/2023

Competition First Barista of Belgium 2023



13/03/2023

Competition First Maître d'hôtel of Belgium 2023



20/03/2023

Fetam's Second Dinner Evening 

Proclamtion 'First Maître d'hotel of Belgium 2023'

Proclamation 'First Barista of Belgium 2023'

 'Domaine de la Blommerie' Moscron

 Masterclasses

Walk trough the Vineyard Champagne!

22/08/2022

Programma


  • 6.00u. Koffie @ Blommerie


  • 6.30u. Vertrek        


  • 10.00u. Bezoek & degustatie 'Prevoteau Perrier' te Damery  



             


  • 13.00u. Lunch P’tit Boursault





Menu 


 Foie gras mariné au champagne, insert au biscuit rose et oignons confit


Noisette de veau, sauce au coteaux  champenois, ecrassé de pdt truffé, trio de carottes caramelisés 


Tarte Tatin revisité à la façon P’tit Boursault 






  • 15.00u. Bezoek + degustatie  'Deutz' te Ay


  • 18.00u. Bezoek Epernay  (individueel)




              


  • 20.30u. Vertrek Epernay                


  • 23.00u. Voorziene Aankomst Mouscron




Prijs 

  • Vervoer (bus), bezoeken en lunch 
  • leden €90
  • Niet leden €125 

                      

Programme


  • 6.00u. Café @ Blommerie


  • 6.30u. Départ        


  • 10.00u. Visite et dégustation 'Prevoteau Perrier' à Damery
    .  
  • 13.00u. Déjeuner P'tit Boursault


            



Menu 


 Foie gras mariné au champagne, insert au biscuit rose et oignons confit


Noisette de veau, sauce au coteaux  champenois, ecrassé de pdt truffé, trio de carottes caramelisés 


Tarte Tatin revisité à la façon P’tit Boursault 






  • 15.00u. Visite + dégustation  'Deutz' à Ay


  • 18.00u. Visite d'Epernay (individuel)


  • 20.30u. Départ Epernay             


  • 23.00u. Arrivée prévue à Mouscron





Prix 

  • transport (bus), visites et déjeuner
  • Membres €90
  • Non-membres €125 

                      

Past Masterclasses

Jamón y Jerez

20/06/2022 

IMG-3541
4
cf676a0d-7330-42d7-ae8c-4fc60f54cf10
IMG-3537
IMG-3546
IMG-3543
IMG-3540
IMG-3531
IMG-3536
20ec0e69-d9fd-488b-a38e-4474364ba79f
IMG-3535

Top Servic @ the Restaurant

30/05/2022

PCVT2314
VVGK4337
LLHS7362
PBOB5289
QENO4095
GQEO2584
BVQZ7647
BKZW5823
DJWR5465
CKID9992
FLQA9745
FYQU3518
ADPI5193
AAJP6479

Coffee / Frapin

23/08/2021

MC Coffe Frapin
PHOTO-2021-08-24-09-53-26 (2)
PHOTO-2021-08-24-09-53-28 (1)
PHOTO-2021-08-24-09-53-29 (1)
PHOTO-2021-08-24-09-53-27 (2)
PHOTO-2021-08-24-09-53-29 (2)
PHOTO-2021-08-24-09-53-30 (2)
PHOTO-2021-08-24-09-53-27 (3)
PHOTO-2021-08-24-09-53-30 (1)

Walk trough the Vineyard with

Yanick Dehandschutter 05/07/2021

image00001
image00026
image00025
image00013
image00024
image00016
image00017
image00019
image00027
image00020
image00021
image00022
image00014
image00012
image00008
image00006
image00004
image00003
image00032

Caviar and Chardonnay

28/06/2021

IMG_5128
D
IMG_5129
IMG_5122
IMG_5127
IMG-1676
IMG-1677
IMG_5125
IMG-1678
A