Agenda 2022 - 2023
Past 30/05/2022
Masterclass How to cut and prepare in the restaurant
Past 20/06/2022
Jamón y Jerez
22/08/2022
Walk trough the Vineyard Champagne
12/09/2022
'Caviar and Tinder' Swipe to the perfect match!
Demo and tasting Cigars by Dominique Gyselinck
12/12/2022
Beer & Cheese
06/02/2023
The perfect glass for the best wine
10/10/2022
Semi-final 'First Barista of Belgium'
Semi-final 'First Maître d'hotel of Belgium'
6/03/2023
Competition First Barista of Belgium 2023
13/03/2023
Competition First Maître d'hôtel of Belgium 2023
20/03/2023
Fetam's Second Dinner Evening
Proclamtion 'First Maître d'hotel of Belgium 2023'
Proclamation 'First Barista of Belgium 2023'
'Domaine de la Blommerie' Moscron
Masterclasses
Walk trough the Vineyard Champagne!
22/08/2022
Programma
Menu
Foie gras mariné au champagne, insert au biscuit rose et oignons confit
Noisette de veau, sauce au coteaux champenois, ecrassé de pdt truffé, trio de carottes caramelisés
Tarte Tatin revisité à la façon P’tit Boursault
Prijs
Programme
Menu
Foie gras mariné au champagne, insert au biscuit rose et oignons confit
Noisette de veau, sauce au coteaux champenois, ecrassé de pdt truffé, trio de carottes caramelisés
Tarte Tatin revisité à la façon P’tit Boursault
Prix
Past Masterclasses