DE ONTWIKKELING VAN SNOEP

 

Het maken van de snoepen is een echt precisiewerk. Elk recept wordt ontwikkeld in eigen atelier met de meest kwalitatief geselecteerde ingrediënten. Het slagen van dit proces kan daarnaast enkel mits het minutieus afstemmen van temperaturen, afwegingen en methodes. Hiervoor is de gedegen kennis en feeling van de confiseur onontbeerlijk. Net dié zachtheid, smaak, of tint geeft alweer een andere unieke zoete sensatie.

 

Enkel die snoepen die de hoogste normen halen mogen het atelier verlaten!

 

 

CONFISERIE BEBIJN – BIJZONDERE ARTISANALE ZACHTE SNOEP

 

Bart is reeds zijn hele leven gepassioneerd door de eindeloze kruidige, bloemige en fruitige zoete smaakwereld die de papillen tot een uiterste drijft.

 

Het kleinschalig en artisanaal maken van snoep bleek een uitstervende ambacht welke Bart met hart en ziel opnieuw het leven ingeblazen heeft. Veel experimenteren, zoeken en het leren van enkelingen die de ambacht nog machtig waren, zorgde voor het ontstaan van het prachtige atelier in Ename.

 

Dit kleinschalige bestaan zorgt voor uniciteit, flexibiliteit en mogelijkheid tot maatwerk in vele zachte texturen en smaakcombinaties.

 

Hierdoor is Bart reeds verscheidene jaren vaste leverancier bij verschillende (top)-chefs. Dit van de betere bistro naar ook diverse chefs met 1 of meerdere sterren.

 

 

 ZOET GENOT  

 

De ‘silver lining’ na een heerlijke maaltijd, bij een koffie-of theepauze, of voor eender welk zoet bijzonder moment! Daar zorgt Bebijn voor.

 

De confiseur levert hiervoor de met liefde afgewerkte zachte snoepen.

 

In een mooie afsluiter zit immers de magie van de herinnering!

 

 

Adress: 

Phone:

Email:

Website:

Abdijstraat 30

9700 Ename

+32 (0)495/16.12.36